Услуги


Кембриџ Програми

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi vel, maximus justo. Maecenas mi tortor, pellentesque

Подготвителна настава

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi vel, maximus justo. Maecenas mi tortor, pellentesque

Јазични Курсеви

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi vel, maximus justo. Maecenas mi tortor, pellentesque

Логопед

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi vel, maximus justo. Maecenas mi tortor, pellentesque

Дневен Прстој

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi vel, maximus justo. Maecenas mi tortor, pellentesque

Програми според кои работиме

Англиски за деца со


  • Уникатни видео клипови кои го носат наставникот чиј мајчин јазик е англискиот до секое дете индивидуално.
  • Прв сеопфатен сет на наставни материјали кои комуницираат со децата користејќи вистинско човечко лице.
  • Подучување преку игри засновани на веќе докажаната Wattsenglish методологија.

Jumping Clay во соработка со јазичниот центар Step by step


  • Jumping Clay е мултинационална едукативна компанија која се специјализира во едукативни активности преку моделирање на фигури од полимерна глина. Нашата мисија е да креираме најсовршени фигури од глина, преку креативни активности кои што во исто време се едукативни и забавни. Мотото на Џампинг Клеј е "Учиме низ игра".

Ликовна терапија за деца


  • Арт терапијата е форма на експресивна терапија при која се користат уметнички материјали. За основа ја има терапевтската улога и создавање на уметнички дела
  • * Дозволете му на вашето дете да говори преку сопствениот цртеж!